Nemcsak “Fényt hozunk”, hanem “rajtunk is múlott”

 / Híreink

“Rajtad is múljon!” Ismét miénk a park? elnevezéssel a Főkert Nonprofit Zrt. és a BVK Holding, György István főpolgármester-helyettes, valamint a közműcégek képviselőinek részvételével, közös nagytakarítást szervezett immár második alkalommal a Népligetben.

A rendezvény célja, hogy jelezze a Főpolgármesteri

Hivatal, a BVK holding és a közmű cégek összefogását és a közös tenni akarást Budapest zöld területeinek megújításában. A Népliget kitakarításával és virágossá tételével kívánta a FŐKERT Nonprofit Zrt., a Városvezetés és a közmű cégek együttműködése hangsúlyozni a zöldterületek fontosságát, jótékony hatását a városra, a városban élő emberekre, valamint a közmű cégek összefogásában rejlő erőt. A nagytakarítás során a Planetárium és az újonnan kialakításra került Fitnesz pálya közötti területen közös szemétszedéssel, pázsittakarítással, több ezer árvácska kiültetésével, új padok és hulladékgyűjtők kihelyezésével varázsoltuk közösen szebbé a Népligetet.

A BDK Kft-t öt lelkes kolléga képviselte, akiket Zsuppán Tamás családja is erősített. Köszönet illet minden résztvevőt munkájáért, segítségéért!

A képen látható kollégák: Zsuppán Tamás, Nagy Károly, Galambos Gyula, Havay Zoltán és Pap Zoltán

További  képek:

Start typing and press Enter to search