Személyi és szervezeti változások a BDK-nál, 2020. július 1-jétől

 / Híreink

Szervezeti és személyi megújulással indult a második félév a BDK-nál. 2020. Július 1-jétől átalakult a Társaság két üzemének a vezetése, valamint a tervezési és fejlesztési feladatok új részlegbe kerültek.

 

A Belvárosi Üzem vezetését Zsuppán Tamás (tamas.zsuppan@bdk.hu)  vette át, a művezetői feladatokat  Zagyva László (laszlo.zagyva@bdk.hu)  látja el.

 

A Délpesti Üzem vezetője Jamniczki Péter (peter.jamniczki@bdk.hu)  lett, a művezetői feladatokat továbbra is Tóth Károly karoly.toth@bdk.hu) végzi.

A két üzem munkáját továbbra is Tamás László (laszlo.tamas@bdk.hu)  üzemeltetési vezető felügyeli.

 

A beruházási vezetői (Császár Ferenc – ferenc.csaszar@bdk.hu )  és a főkönyvelői (Kiss Zsuzsanna ? zsuzsanna.kiss@bdk.hu ) pozíciókban nincs változás.

 

Szintén július 1-jével létrejött a Tervezési és Fejlesztési részleg, amelynek vezetője Molnár Károly (karoly.molnar@bdk.hu) lett. A részleg feladata a Budapesten köz- és díszvilágítás létesítését célzó közvilágítási tervek felülvizsgálata és a műszaki megfelelőségi hozzájárulás kiadása, ami előfeltétele annak, hogy a közvilágítás áramdíjának finanszírozását a Főváros vállalja. További feladat a LED-es közvilágítás korszerűsítések, valamint az okos városhoz kapcsolódó okos világítási és távfelügyeleti projektek menedzselése. A terv felülvizsgálói feladatokat  Dósa Attila (attila.dosa@bdk.hu  és Bodor Péter Aladár (peter.aladar.bodor@bdk.hu)  üzemviteli mérnökök látják el.

 

Kérem minden partnerünket, hogy a korábbiakhoz hasonló bizalommal forduljanak az egyes területeken illetékes Kollégákhoz.

 

Pap Zoltán

ügyvezető

Start typing and press Enter to search