Közvilágítás a hárosi Szederfa utcában

 / Híreink

Hároson, Csepel egyik legszegényebb, legelszigeteltebb részének egy, eddig kivilágítatlan utcájában december 16-án kora este felgyulladtak a lámpák. A közel 550 méter hosszú Szederfa utcán a 16 faoszlop lámpái a csepeli önkormányzat több mint 3 milliós anyagi támogatásával kerültek mostani helyükre.

Ahogy Balogh Ernő, önkormányzati képviselő, Háros biztosa elmondta, a közvilágítás sokat segít az ott élőknek. ?A korábbi kerületi vezetés szinte teljesen elfelejtkezett erről a területről: nagyon rossz volt a közbiztonság, s ennek oka részben az utcai világítás hiánya volt. Ma már szerencsére – köszönhetően a mostani csepeli vezetés segítségének és odafigyelésének ? jobb lett a közbiztonság. A kerületi rendőrök és a közterület-felügyeleti csoport munkatársai is gyakrabban járőröznek itt. Én is igyekszem mindennap kijönni Hárosra, beszélgetek az emberekkel, meghallgatom a panaszaikat. Az itt élők minden apró változásnak örülnek? ? tette hozzá Balogh Ernő.

A Szederfa utcai közvilágítást Ábel Attila alpolgármester és Jamniczki Péter, a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. szakembere kapcsolta fel.

Forrás: Budapest Főváros XI.kerület Újbuda Önkormányzatának ‘Közvilágítás a hárosi Szederfa utcában‘ c. cikk.

Start typing and press Enter to search