A világítási szakma elismerése a BDK-nak a Budapesten zajló IX. LED konferencián

A világítási szakma meghatározó súlyú szakmai szervezete, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Világítástechnikai Társasága elismerésében részesült a BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft a jelenleg zajló kilencedik LED konferencia alkalmából.

A magyar világítástechnika érdekében végzett kiemelkedő munkájáért „Pollich díj a Világítástechnikai Társaságért” elismerésben részesült Pap Zoltán a BDK Kft ügyvezetője.

A díj a BDK azon szakmai tevékenységének elismerése, amelyet a közvilágítás szabványos korszerűsítése, az energia hatékony közvilágítás fejlesztése, és az innovatív világítási megoldások alkalmazásában és ennek megismertetésében végzett az elmúlt években. A BDK Kft élenjár a közvilágítás korszerűsítésének magas színvonalú megvalósításában, a szabványos és jó minőségű LED-es korszerűsítések sikeres kivitelezésében, valamint budapesti köz- és díszvilágítás innovatív megújításában és magas színvonalú üzemeltetésében. A díj elnyerése a szakma nagyfokú elismerését jelenti a Társaság munkája iránt.

Balról jobbra:

Dr Szabó Ferenc egyetemi docens, Pannon egyetem

Pap Zoltán ügyvezető, BDK Kft

Nagy János elnök MEE Világítástechnikai Társaság

További képek: