Közvilágítási berendezések leltárának pályázati kiírása

 / Beszerzések

BDK Kft. pályázatot hirdet közvilágítási berendezések leltárának elkészítésére.

A BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft, a főváros által megbízott közszolgáltatóként, a fővárosi köz- és díszvilágítás kizárólagos üzemeltetője. Ehhez a Magyar Energia- és Közmű-szabályozási Hivataltól rendelkezik a vonatkozó üzemeltetői engedéllyel. Ennek feltétele, hogy a Társaság rendelkezzen a közvilágítási berendezések pontos nyilvántartásával, amelyet rendszeres időközönként ellenőrizni szükséges. Ezen túlmenően a Társaság megkezdi a jövőbeni rekonstrukció megvalósításának előkészítését, amely egyúttal szükségessé teszi a rekonstrukció alá vont területek világítási paramétereinek a felmérését is.

A teljes eszközállomány ellenőrzése több éves folyamat, amelyet a Társaság ez évben elindít és a felmérést kerületenként kívánja elvégezni. Első ütemben a következő kerületek felmérésére kerül sor: III., IV., XIX., XX., XXIII.

A fentiek megvalósítása érdekében a Társaság nyílt pályázatot hirdet a közvilágítási eszközállomány felmérésének lebonyolítására.

Amennyiben pályázatunkon részt kívánnak venni, kérjük az ajánlati dokumentációt az ajánlatkérésben megadottaknak megfelelően szíveskedjenek elkészíteni  és Társaságunkhoz benyújtani.

 

A pályázathoz tartozó részletes ajánlatkérést a melléklet tartalmazza. Letölthető innen

Start typing and press Enter to search