Mi ez a szolgáltatás?

 

Filmforgatások esetén, amennyiben szükségessé válik  a közvilágítás részleges vagy teljes lekapcsolása, kérjük ezt mielőbb írásban jelezzék Társaságunk felé, mert köz ? és közlekedés biztonságának, a hálózat működőképességének az érdekében   ilyen beavatkozást csak a BDK Kft munkatársai végezhetnek.   Az igény időben ? legalább 2 héttel az esemény előtti – pontos megadását követően munkatársaink ? szükség szerint Önökkel közösen a helyszínen  – meghatározzák, hogy a feladat műszakilag megoldható ?e, illetve milyen beavatkozások szükségesek ehhez a hálózaton, majd erről,  ennek jogi és gazdasági feltételeiről  írásban tájékoztatást küldenek az Önök részére.

 

Filmezés miatt közvilágítás lekapcsolás előfeltétele minden esetben :

 

– Az illetékes Rendőrkapitányság közvilágítás lekapcsolására vonatkozó  hozzájárulásának   megküldése Társaságunk részére. Hasonló ügyekben ezt a gyakorlatban, tapasztalataink szerint  szakhatósági állásfoglalás formájában szokott megtörténni  a 2004 évi CXL törvény (rövidítve ?Ket.? ) 44 paragrafusának 9. bekezdésére valamint a 1994 évi XXXIV törvény ( rövidítve ?Ret?) 1 paragrafus 2 bekezdés 4. és 5. pontjára történő hivatkozással.

–  A munka írásban történő megrendelése és az engedélyek megküldése, valamint az árajánlatban szereplő műszaki beavatkozás költségének előre történő megtérítése.

 

Természetesen egyedi igények esetén és szabad kapacitásunk függvényében  a filmezéshez  – a megrendelő költségén –  további szakfelügyelet biztosítására is van lehetőség.

 

Start typing and press Enter to search