A Fővárosi Közgyűlés Budapestért díj elismerésben részesítette a BDK Kft ügyvezetőjét

 / Híreink

 

Köszönöm kedves Kollégák, kedves Partnereink!

 

A mai napon hatalmas elismerésben részesült Társaságunk. A Főváros Napja alkalmából Budapestért díjat vehettem át Főpolgármester Úrtól, amelyet a Fővárosi Közgyűlés adományozott. A mai nap különleges volt természetesen az én személyes életemben, de Társaságunk és Budapest életében is. Aláírásra került az a 15 pontos megállapodás, amely hosszú távra meghatározza Budapest fejlődését és távlatait. http://budapest.hu/Lapok/2018/orban-viktor-miniszterelnok-es-tarlos-istvan-fopolgarmester-megallapodast-irt-ala-a-fovaros-napjan.aspx. Ez egyben a mi közös jövőnk szempontjából is meghatározó lesz.

 

Az aláírást követően átadásra kerültek a különböző díjak, melyek között magam is Budapestért díjban részesültem ?Budapest közvilágítási hálózata fejlesztésének és az ?okos város? megvalósításához kapcsolódó közvilágítási szolgáltatások kiépítésében nyújtott vezetői munkám elismeréséül?. http://budapest.hu/Lapok/2018/elismereseket-adott-at-a-fopolgarmester-a-fovaros-napjan.aspx

 

Rendkívül meghatottan vettem át a díjat és a Jóisten felé elmondott hálafohász után, Kedves Kollégáim, ti jutottatok azonnal eszembe. Vezetők és beosztott kollégák egyaránt. Mindazok, akik nélkül ez az elismerés nem születhetett volna meg. Ti, akik ha kell három műszakban, ha kell túlórában, tűző napon, szakadó esőben, hóban-fagyban, ha kell hétvégén és ügyeletben, egyaránt helyt álltok és tisztességgel végzitek munkátokat. Ti, akik hol lelkesen, hol a fáradtságtól, vagy egyéb okból kevésbé lelkesen, de tisztességgel végzitek munkátokat, szolgáljátok a köz- és Budapest lakosainak érdekét. Akiknek legtöbbjénél személy szerint is érzem a szakma szeretetet és elkötelezettséget, legyen ez területi munka, vagy irodai feladat. A nagy öregek, akik végig kitartottak a Társaságnál, az ő örököseik, a derékhad, akik szintén hátukon viszik a csapatot  és a talán a még kicsit kevésbé lelkes, de nyitott fiatalok, akik remélhetőleg szintén megérzik az elkötelezettség és szakmaszeretet ízét. No és persze a vezető kollégák, akik szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítenek a vezetői munkában.  A régi idők focijából, Minarik Edétől tudjuk, hogy ?kell egy csapat?, de igaz,  kell egy csapatkapitány is, aki arra törekszik, hogy a csapat a legjobb körülmények között végezhesse nem könnyű munkáját. Engem ért a megtiszteltetés, hogy ez utóbbi feladatot elvégezzem. Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak lehetek a vezetője. Ez elmúlt nyolc évben sokat küzdöttünk, és sok szép eredményt is elértünk. Ennek elismerése volt a mai Budapestért Díj. Ez nélkületek nem valósulhatott volna meg.

 

Kedves Kollégáim és kedves Partnereink! Hálásan köszönöm nektek, hogy ezt megérhettem! Hiszem, hogy közösen valóban megfelelünk szlogenünknek: ?Fényt hozunk Budapest életébe?!

Start typing and press Enter to search