Az Andrássy úttól Jásd főteréig

 / Híreink

A BDK társadalmi felelősségvállalási akciója jegyében az Andrássy úton már nem használt karácsonyi füzérek díszítik Jásd főterét.

Jásd polgármestere Győri Tünde, azzal a kéréssel fordult Karácsony Gergely főpolgármesterhez, hogy amennyiben lehetséges, támogassa a Főváros Jásd karácsonyi hangulatának emelését oly módon, hogy az Andrássy út megújult, környezetbarát karácsonyi díszvilágításánál már nem használt fényfüzérekből rendelkezésre bocsát Jásd részére, a templomkert, a tájház és a Főtér díszítésére. E kérés teljesítése érdekében, a település által meghatározott fák díszítésére a BDK Kft 150 doboz, egyenként 12 m hosszú, magas minőségű melegfehér fényű led fényfüzért biztosított a település részére, jelképes 500 Ft-os egységáron. Ennek költségét a helyi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat vállalta.

A füzéreket a mai napon Győri Tünde polgármester és Trojákné Major Veronika, a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat elnöke vette át Pap Zoltántól a BDK Kft ügyvezetőjétől és Tóth Tamástól a társaság villanyszerelőjétől. A BDK képviselői rövid tájékoztatást adtak a füzérezés optimális technológiájáról. A BDK ügyvezetője, Pap Zoltán kiemelte, örömmel tettek eleget a felkérésnek, hiszen a társaság vállalati felelősségvállalási politikájában kiemelt célt jelentenek az ilyen jellegű, a szolidaritást és mások iránti tiszteletet kifejező akciók.

Start typing and press Enter to search