Fényes napok a BDK életében

 / Híreink

 

A november vége december eleje különlegesen fényesen alakult a BDK életében.

November 30?án Főpolgármester Úr felavatta az Árpád Gimnázium előtti téren Árpád vezér szobrát, amelynek díszvilágítása rekord gyorsasággal készült el.

Szent András ünnepén, november 30-án és december 1-jén a skót zászló színeiben, kék-fehérben pompázott a Lánchíd a brit nagykövetség megrendelésére.

November 30-án elindult az Óbudai Főtéren rendezett ünnepséggel az óbudai karácsonyi piac, ami Budapest talán legmeghittebb adventi vására.

December 2-án pedig a Városháza Parkban Dr. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes és Osztie Zoltán plébános atya  fellobbantotta a Városháza parkban az első adventi gyertyát és ezzel egy időben felgyúltak a karácsonyi fények a Főváros által finanszírozott hét helyszínen, a Városháza parkban, a Vörösmarty téren és a Váci utca környékén, az Andrássy úton, a Nagymező utca és Liszt Ferenc tér, az Oktogon környékén, a Batthyány téren és a Clark Adam téren.

Hálás köszönet illeti minden Kollégámat, akik e kiemelkedő munkákban és a minden eddigit meghaladó karácsonyi pompa megvalósításában részt vett.

Start typing and press Enter to search