Karácsonyi fényruhába öltöztetjük Budapest utcáit

 / Híreink

Immáron hagyománnyá válik, hogy a BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. lázasan készül a karácsonyi ünnepeket megelőző adventi időszakra. Lelkes munkatársak szorgos keze munkáját dicséri a gyönyörű díszítő világítás, mely idén teljesen megújul.

Összességében mintegy 1400 díszítő elemet és 51 km fényfüzért használunk fel különböző helyszíneken a fák és kandeláberek díszítésére.

Az elmúlt évhez hasonlóan, az idei karácsony különlegessége lesz a Városháza park díszítése, ahol 23 fa feldíszítéséből álló ?fényfüzér-liget?-ben sétálhatnak a járókelők a Budapesti Advent rendezvényéhez kapcsolódóan. Itt kerül sor 2015. november 29-én 17 órakor a Főváros adventi koszorújára helyezett gyertyák meggyújtására és a fővárosi karácsonyi díszkivilágítás elindítására is.

A fővárosi karácsonyi díszvilágítás szerelési munkáit a BDK Kft. végzi el közszolgáltatási szerződése alapján. A munkák zömét éjszakai műszakban végzik a cég munkatársai, hogy a karácsonyi felkészülés ne zavarja a város mindennapi forgalmát.

Ezen kívül 17 kerületben is a Társaság dolgozói végzik a díszítést, ezzel teljessé téve az egész Fővárosban a karácsonyi hangulatot.

A díszek többségének anyaga döntően újrahasznosítható (mind a fa, mind a ragasztóelemek). A modern kor követelményeinek megfelelően a fák és kandeláberek díszítésére kizárólag energiatakarékos, prémium minőségű LED-es fényfüzéreket használunk fel, alacsony fogyasztással, nagyobb fényhasznosítással és fényerővel.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon már november végétől az utcákra. A zord téli estéken szívet és lelket melengető látványt nyújtanak a különböző városi díszfények, lámpafüzérek, karácsonyi motívumok. Bízunk benne, hogy munkánknak köszönhetően sokan választják úti céljuknak a kivilágított Andrássy utat, Vörösmarty teret, Nagymező utcát, vagy a számos látványos helyszínek egyikét és gyönyörködnek a város ünnepi pompájában.

 

Start typing and press Enter to search