Köszönöm Kollégák! – A MEE Bláthy díjban részesítette a BDK Kft. ügyvezetőjét

 / Híreink

A hétvégén rendkívül megtisztelő elismerés ért és ezen keresztül a Budapesti Dísz-és Közvilágítási Társaságot: a 122 esztendős Magyar Elektrotechnikai Egyesület Bláthy díjban részesített a szombaton lezajlott tisztújító küldöttgyűlésén.

Az elismerésben az egyesületi életben végzett elmúlt 11 évi munkán kívül, kiemelkedő szerepe volt – a MEE értékelése szerint – a BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft sikeres munkájának, melynek vezetőjeként “elévülhetetlen érdemei vannak a Budapesten megvalósuló LED-esítés, energiahatékony közvilágítás fejlesztés és üzemeltetés, és az ünnepi díszvilágítások megvalósítása terén”.

Úgy gondolom, hogy mindez annak az elkötelezett és magas szakmai színvonalú munkát végző csapatnak köszönhető, amely a nehéz anyagi feltételek mellett is kiemelkedő elkötelezettséggel végzi munkáját, magas minőségű munkával szolgálva a főváros lakosságát. Köszönöm Kollégák munkátokat, büszke vagyok arra, és megtiszteltetésnek érzem, hogy ennek a kiváló csapatnak lehetek a vezetője!  Köszönöm továbbá a MEE Díjbizottságának valamint a jelölést kezdeményező Világítástechnikai Társaságnak a megtisztelő elismerést!

 

Start typing and press Enter to search