Mi is szedtük

 / Híreink

Idén, immár ötödik alkalommal került megszervezésre a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció, május 15-16-17-én. Hazánk legnagyobb szemétgyűjtési eseménye része, az Európai Bizottság “Let’s Clean Up Europe!” – “Tisztítsuk meg Európát” elnevezésű kezdeményezésének, így aki részt vett a szemétszedésben, egy komoly, európai szintű környezetvédelmi akcióhoz is csatlakozott. A szervező az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság (OKTF NHI).

A BDK Kft. is csatlakozott az akcióhoz és munkatársaink számos, megtisztításra szoruló helyszínt gyűjtöttek össze a közszolgáltatási tevékenységünk során bejárt területeken. Ezeket fotókkal dokumentálva eljuttattuk a szervezőknek, és közülük egy helyszínt pedig kis is választottunk megtisztításra.

A BDK Kft. munkatársai május 15-én délután a Gubacsi hídtól északra húzódó Duna parti út mentén haladva szedték a szemetet. A 14 fős létszámú csapat közel 40 zsák szemetet gyűjtött össze. A jó hangulatban lezajlott eseményen készültek az alábbi fotók:

 

Start typing and press Enter to search