Sérült kandeláber az Astoriánál

 / Híreink

Nem életveszélyes az Astoriánál közlekedési balesetben megsérült közvilágítási oszlop. A tartószerkezet ép, a külső díszburkolat sérült meg, aminek tartószerepe nincsen. Javítása folyamatban van.

Több lakossági bejelentésre szeretnénk reagálni, az Astoriánál történt oszlopsérülés kapcsán.

Közlekedési balesetben sérült meg  az Astoria kereszteződésben lévő közvilágítási oszlop. A baleseti bejelentést követően munkatársaink azonnal a helyszínre siettek, ahol megállapították, hogy a tartószerkezet nem, csak az erre kívülről, kizárólag díszítési céllal felszerelt öntött vas díszítő elemek sérültek meg. Ennek okán, élet – és baleset veszély nem állt fent, de természetesen helyreállítás szükséges, amit közbeszerzésen nyertes vállalkozónk végez majd el. A külső palást cseréjét megrendeltük, a speciális szerszámot igénylő, stíl öntött  vas elemek legyártása egyedileg történik, sorozat gyártás nincs, ezért több időt vesz igénybe,  jelenleg folyamatban van. A végleges díszburkolat visszaszereléséig, elkészült az ideiglenes védelem

Köszönjük a lakossági bejelentéseket, reméljük mindenki számára megnyugtató válaszunk.

Társaságunk rendkívül nagy figyelmet fordít a biztonságos és magas színvonalú működésre, amire büszkék vagyunk.  Jelen esetben is, a biztonsági szempontokat figyelembe véve, a legnagyobb alapossággal jártak el Társaságunk munkatársai.

BDK Kft

 

Fotó:

Sérült oszlop: Gonczlik Tamás

Biztonsági elkerítés: Zsuppán Tamás

Start typing and press Enter to search