Tájékoztató a Pók utcai lakótelep LED rekonstrukciójával kapcsolatos lakossági észrevételekre

 / Híreink

Tisztelt Pók utcai Lakosok!

Április 14-én ígéretet tettem Társaságunk nevében, hogy leveleik alapján igyekszünk orvosolni azokat a problémákat, amelyeket felvetettek a Pók utcai közvilágítás korszerűsítés kapcsán.

Szeretném még egyszer megköszönni leveleiket, amelyet a Pók utcai LED-es rekonstrukció kapcsán küldtek, kérésünknek is eleget téve, és megtiszteltek minket véleményükkel. Köszönjük az együttműködést, a jobbító szándékot! Sok hasznos tapasztalatra tettünk szert az Önöktől kapott visszajelzések alapján.

Leveleik alapján jeleztük, hogy előzetes elképzelésünk szerint, a lámpák beállításának (a világítási szög 5 fokos eltérítésének) megvalósítását április végéig el tudjuk végezni, a gyártó céggel való konzultáció és megállapodás alapján pedig a szükséges korrekciókat május végéig ígértük lebonyolítani.

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy ígéretünknek maradéktalanul eleget tettünk, aminek eredményeként május végére sikerült korrigálni a felvetett problémákat. Azon területeken, ahol nem volt megfelelőn az utak közötti terület közvilágítása, lámpacserével sikerült orvosolni a gondokat. Ezáltal a zöldterületek, a parkolók, illetve a gyermek játszótér megvilágítása jelentősen javult, megoldva a korábbi erős kontrasztból fakadó probléma felvetéseket.

 

Gyártó partnerünk maximális együttműködést tanúsított, amit ezúton is köszönök. Összességében az Önök visszajelzéseit is figyelembe véve, remélem sikerült olyan megoldást találni, ami mind az energia hatékonysági szempontoknak, a szabványos közvilágítási előírásoknak, mind a lakosság köz- és közlekedés biztonságának megfelel, ugyanakkor korszerű, költséghatékony mégis megfelelő láthatóságot biztosító világítást sikerült megvalósítani.

 

Még egyszer köszönöm jobbító szándékú leveleiket, észrevételeiket, javaslataikat.

 

Tisztelettel:

A BDK munkatársai nevében

Pap Zoltán ügyvezető

 

 

 

 

A korábbi levelek itt olvashatóak:

 

http://bdk.hu/2015/04/tajekoztato-a-pok-utcai-lakotelep-led-rekonstrukciojaval-kapcsolatos-lakossagi-eszrevetelekre/

http://bdk.hu/2015/04/az-obudai-pok-utcai-lakoteleppel-kapcsolatos-cikkre-vonatkozo-pontositas-kiegeszites/

http://bdk.hu/2015/03/tisztelt-pok-utcai-lakokozosseg-kedves-kozvilagitasert-felelosseget-erzo-obudai-lakosok/

Start typing and press Enter to search