Ünnepi díszben Budapest – elkészült a karácsonyi díszítő világítás

 / Híreink

A Fővárosi Önkormányzat által megrendelt hét helyszínen, valamint a kerületi önkormányzatok döntő többségének megrendelésére látványos, nemzetközi színvonalú karácsonyi díszítést kapott Budapest. Idén a BDK Kft. munkatársai a fővárosi helyszínek mellett (Városháza park, Vörösmarty tér, Váci utca és környező utcák, Andrássy út az Oktogonig, Nagymező utca, Erzsébet tér, Batthyány tér, Clark Ádám tér) 17 fővárosi kerület, valamint a Bálna, és a Várkert Bazár előtti rész ünnepi díszítését végezték el.

A teljes szerelés 6 hét alatt készült el, melynek jelentős része éjszaka zajlott, hogy a díszítés ne zavarja a város mindennapi forgalmát.

Összességében mintegy 1400 díszítő elem és 51 km fényfüzér teszi hangulatosabbá a mindennapokat Budapesten. A főváros által megrendelt helyszíneken magas minőségű Led-es fényfüzérek és környezet barát anyagokból készült, könnyített súlyú motívumok díszítik a várost, amelyek energia fogyasztása alig több, mint fele a korábbi díszekének. Ezzel a főváros által megrendelt helyszíneken az energia fogyasztás áram költsége alig haladja meg az egymillió forintot.

További részletek itt.

 

Start typing and press Enter to search