Hibabejelentés

1. Android  rendszerű okostelefonok: ezeken a rendszereken a szoftverközpontból (Google Play) letölthető módon települ az applikáció. Indítás után lehetővé teszi a regisztrációt, bejelentkezést, fényképek készítését, azok automatikus felcímkézését a GPS koordinátákkal és más adatokkal, majd feltöltését. Az alkalmazás internet-kapcsolat nélkül is működik, amikor felépül egy működő netkapcsolat, akkor automatikusan szinkronizál, és fel- illetve letölti a szükséges adatokat.

 

2. HTML5 mobilwebes oldal: bármilyen HTML5 kompatibilis böngészővel használható weboldal, amely optimalizálva van kis felbontású mobilkijelzőkre is. Az oldal részlegesen támogatja a natív alkalmazások funkcionalitását, és értelemszerűen csak folyamatos adatkapcsolat mellett működik. A legfontosabb funkciók, úgymint kép készítése, GPS koordináták feltöltése, és kiegészítő adatok megadása, minden további nélkül működik.

 

3. Az applikáció használata: Telepítés után az app felajánlja a regisztráció vagy belépés lehetőségét. Regisztráció esetén helyben kitölthető űrlapot ad fel (tehát nem a weboldalra irányít), és kéri az email megerősítését.
Ha a felhasználó egyszer regisztrált, vagy belépett, soha többé nem kérünk tőle felhasználónevet vagy jelszót, hanem ezeket helyben titkosítva letároljuk. A felhasználónak pedig elérhetővé tesszük a saját adatlapját, amin módosítani tudja a profilját. Minden adat ugyanúgy elérhető, mint a weben, tehát semmi akadálya nincs annak, hogy valaki csak mobilon használja az alkalmazást, és sose weben.

4. 238-43-33 számon munkaidőben: 06:45-től 15:05-ig fogadjuk a hiba bejelentését.
Amikor munkaidőben pillanatnyilag nem tudjuk fogadni a hívását, akkor az üzenetrögzítő elhangzása után automatikusan az ELMŰ központi hibabejelentő 238-38-38 számán jelentheti be a hibát. Itt a 1.2.1 menüpontba tudja a közvilágítási hibabejelentést megtenni.

5. A 238 -43-33 szám munkaidő után, 15:05-től 06:45-ig automatikusan az ELMŰ központi hibabejelentő a
238-38-38 számára kapcsol. Itt a 1.2.1 menüpontba tudja a közvilágítási hibabejelentést megtenni.

6. A 238-38-38 számú ELMŰ telefonos ügyfélszolgálat hibabejelentő rendszerében az 1.2.1 menüpontba tudja
a közvilágítási hibabejelentést megtenni.

Adatvédelmi tájékoztató itt megtekinthető PDF formátumban