1. Az iOS operációs rendszerű applikáció az App Store-ból a letöltést követően települ. A Facebook-os, Google-s vagy e-mail-es regisztrációt követően van lehetőség a hiba bejelentésére.

A lámpatípus meghatározása után lehetőség van kép készítésére és csatolására. Bekapcsolt GPS esetén pedig a program automatikusan megkeresi a helyszínt, illetve manuálisan is megjelölhető a hiba helye a térképen.

A letöltött alkalmazás internetkapcsolat nélkül is működik, azaz a következő internetes kapcsolódás alkalmával automatikusan szinkronizálja, fel- és letölti a szükséges adatokat.

2. A www.bdk.hu honlap kezdő oldalának jobb szélén található hibajelentő felületen keresztül.

3. A bdk@bdk.hu e-mail címre elküldve.

4. A +3612384110 telefonszámon hétköznap 7 és 15 óra között, ahol közvetlenül munkatársunk fogadja hívásukat.

5. A +3612384333 telefonszámon a 611-es menüpont alatt a nap 24 órájában, az ELMŰ hibabejelentő rendszerén keresztül.

Az 1-3. pontokban részletezett módon érkező bejelentések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra, ezért azonnali beavatkozást igénylő, közvilágítást érintő káresemény illetve élet- és balesetveszély esetén kérjük ezt a 4-5. pontokban részletezett módon legyenek szívesek jelezni a megadott rendelkezésre állási időszakokat figyelembe véve. Fontos, hogy mind a hiba pontos helye, mind pedig annak jellege (egyedi ? egy vagy két lámpahelyet, szakasz ? 3 vagy több egymás melletti lámpatestet érintő üzemzavar, egyéb ? bejelentés tárgya külön megadva) lehetőség szerint a bejelentő neve és elérhetősége legyen megadva számunkra, a helyszín beazonosíthatósága, a gyors és szakszerű javítás érdekében.

Adatvédelmi tájékoztató itt megtekinthető PDF formátumban

Adatkezelési és adatbiztonsági szabályzat 2018.05.25. itt megtekinthető PDF formátumban

 

Start typing and press Enter to search